duminică, 9 august 2015

Remember Duminical : Războiul Stelelor (p3. Răzbunarea Sith și p4. O nouă speranță)

Bun găsit dragilor,  
  continuăm și astăzi povestea galactică ce a început "Cu mult timp în urmă într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată" ce este o istorie sau o poveste sau o maestră învățătură dată nouă, aici și acum, pentru a vedea, analiza și înțelege cu scopul de a învăța din  aceste materiale video (considerate științifico-fantastice datorită tehnologiei avansate, a nivelului cultural-spiritual ceva mai dezvoltat și prezentarea vieții în splendoarea ei datorită diversității sale galactice) că există și alte planete cu viață în univers, chiar mai avansate decât noi; creșterea nivelului educațional-cultural-spiritual ne permite descoperirea și crearea de noi tehnologii spre posibilități multiple, unele de neimaginat în lumea de azi 2015; ridicarea nivelului cunoașterii interdisciplinare prin creșterea vibrațională și de conștiință. Deci orice este/devine posibil atunci când ești pregătit și/sau suntem pregătiți.   
*** " Științificul-fantastic de azi este realitatea de mâine. " - autor necunoscut.  ***
  Partea a 3a : Răzbunarea Sith (2005)
  Anakin Skywalker este acum un cavaler jedi și luptă alături de maestrul său, Obi-Wan Kenobi, în războiul clonelor. Soția sa, Padme, cu care s-a căsătorit în secret pe Naboo, îi dă o veste minunată - este însărcinată. Din acea zi, Anakin are viziuni cum că Padme ar muri la nașterea copilului și face tot ce îi stă în putință să nu o piardă și pe ea cum a pierdut-o pe mama lui. Iar lordul Sith, Darth Sidous sau Palpatine, îl manipulează pe Anakin, cât și pe cavalerii jedi, provocând un haos. Când războiul era aproape câștigat, Separatiștii nu mai aveau lideri ( Count Dooku și General Grievous fiind morți), Darth Sidious îl corupe pe Anakin, transformându-l în Darth Vader și dă "ORDINUL 66" prin care clonele întorc armele împotriva cavalerilor Jedi. Padme moare la nașterea celor 2 copii; Luke, dus de Obi-Wan pe Tatooine, și Leia, dusă de Senatorul Bail Organa pe Alderaan, pentru a fii feriți de tatăl lor, Darth Vader. Cu numai 2 Cavaleri Jedi rămași în toată galaxia și cu 2 Lorzi Sith la conducerea Imperiului Galactic, galaxia este aruncată în întuneric. 
  Partea a 4a :  O nouă speranță (1977)
   Han Solo se vede prins într-o misiune de salvare, strâmtorat fiind de o datorie către Jabba, binecunoscutul "mafiot". În urma salvării prințesei Leia, el este prins în hățișurile Rebeliunii și ajunge să o ajute în a distruge fabuloasa Stea a Morții. Leia este prințesa și spion de elită a Rebeliunii, ea fiind un personaj principal în întreaga trilogie. Tânărul Luke Skywalker este cel ce se dovedește a fi ceea ce Obi Wan Kenobi a căutat.

”Suntem ființe luminoase, nu această materie crudă.” – Maestrul Yoda, - See more at: http://spiritualitatesiabundenta.ro/fiinte-spirituale-cu-experiente-umane/#sthash.i5rpltwB.dpbss%C3%A1b
"Suntem ființe luminoase, nu această materie crudă", a zis Maestrul Yoda în partea 4a.
”Suntem ființe luminoase, nu această materie crudă.” – Maestrul Yoda, - See more at: http://spiritualitatesiabundenta.ro/fiinte-spirituale-cu-experiente-umane/#sthash.i5rpltwB.dpbss%C3%A1b
”Suntem ființe luminoase, nu această materie crudă.” – Maestrul Yoda, - See more at: http://spiritualitatesiabundenta.ro/fiinte-spirituale-cu-experiente-umane/#sthash.i5rpltwB.dpbss%C3%A1b

 Cu speranța că va făcut plăcere să vedeți sau să revedeți aceste prime două episoade, voi continua duminica viitoare cu partea a 5a (Imperiul Contraatacă, 1980) și partea a 6a (Întoarcerea lui Jedi, 1983).

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa:     http://www.divxonline.ro/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************