duminică, 31 mai 2015

Special 1 Iunie : filmul Matilda (1996)

Bun găsit dragilor,     Inspirat din romanul clasic pentru copii al lui Roald Dahl, filmul prezintă povestea Matildei, o copilă care îşi face loc în lume prin forța caracterului, prin curaj și printr-o teribilă uşurinţă de a pune la cale șotii. 
   Matilda (Mara Wilson) este o fetiță adorabilă şi dulce care nu are nimic în comun nici cu părinții care i-au dat viață, nici cu fratele ei. Spre deosebire de doamna și domnul Wormwood (Rhea Perlman şi Danny de Vito), Matilda este extrem de bună și de inteligentă, nerăbdătoare să meargă la școală și să învețe cât mai multe lucruri. Din nefericire, părinții ei o trimit la o școală condusă de o directoare abuzivă pe care fetița nu o poate suferi. 

 

  În încercarea de a se apăra de răutatea părinților şi a directoarei teroriste, fetița capătă puteri speciale fiind în stare, la un singur gând, să deplaseze ce dorește şi să creeze diverse situații care să o ajute.
   Fascinată de noile ei puteri, Matilda face tot posibilul să o izgonească din școală pe directoare și să-și îmbuneze părinții. 


Link 1

 Link 2

Cu Lumină în Pace și Iubire !

Sursa : http://filmehd.net/matilda-1996-filme-online.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu