miercuri, 13 mai 2015

Păstrarea Luminilor Aprinse


Arcturienii
 
De Suzanne Lie

 Dragi membri ai ”echipei noastre aflate departe” pe Pământ,

  Suntem fericiți să vă ajutăm cu problemele voastre pământești, deoarece vedem că ele pot distrage foarte mult atenția echipei noastre aflate departe, la sol. În primul rând am dori să împărtășim cu voi faptul că sunteți pe cale să aveți o surpriză minunată. Am văzut echipa noastră aflată departe suferind în constrângerea pusă asupra lor de către adevărații Draconieni, deghizați acum în oameni, pentru că au luptat în timpul Războiului Galactic.
  Acest război, de care oamenii au fost complet neștiutori, a fost rezolvat în Spațiul Galactic și s-a mutat pe planeta voastră Pământ. Draconienii nu mai puteau călători în spațiul nostru și nu ne mai puteau face probleme, dar au căutat o planetă vulnerabilă pe care și-ar fi putut continua dominația asupra altora. Acesta este motivul pentru care noi ne-am trimis voluntarii din Comandamentul Asthar să se încarneze în vehicule fizice pământești.
  Echipa noastră aflată departe a obosit în poziția sa și în incapacitatea de a-i ajuta pe cei care s-au predat în totalitate sclaviei lor personale dominației Draconiene. Acesta este motivul pentru care mulți din echipa noastră aflată departe nu au ales vieți bogate. Ei au descoperit în fostele lor misiuni pe Pământ că a câștiga, a avea și a gestiona o bogăție financiară, poate fi o mare distragere a atenției de la misiunea lor.
  Membrii echipei noastre galactice aflate departe care poartă vehicule pământești au încercat să creeze un echilibru financiar în a avea suficienți de mulți bani pentru a se simți confortabil, dar nu suficient de mulți pentru a deveni coruptibili. După cum ați văzut, există un efect hipnotic pe care ”puterea banilor” îl poate plasa în conștiința cuiva. De fapt, am pierdut mulți membri ai echipei noastre aflate departe din cauză că pofta lor pentru bani a fost mai mare decât să se lupte efectiv cu mulții dușmani ascunși ai Pământului. 

   Este necesar să fie găsit un mod în care cineva să-și poată echilibra viața în așa fel încât să aibă suficienți bani pentru confort și o viață ușoară, dar nu atât de mulți încât banii să devină o obsesie. Atunci când acumularea banilor devine un scop principal, echipa noastră aflată departe cade în transa indusă de Draconieni, Illuminati și/sau Cabală. Sunt trei nume diferite pentru același grup.
  Acest grup este ”Gardienii pentru Întuneric și Dominație”. La celălalt capăt al realității polarizate a Pământului sunt ”Păstrătorii Luminii și Iubirii”. Aceste două grupuri vor fi blocate în luptă până când cele două polarități ale luminii și întunericului vor putea găsi Centrul din care au pornit.
  Acest Centru se află în Miezul tuturor celor încarnați pe Gaia precum și în Gaia. Bătălia dintre întuneric și lumină s-a desfășurat în conștiința oamenilor lui Gaia de la căderea Atlantidei. Spunem ”oameni” deoarece include forțele întunericului în formă umană și forțele luminii în formă umană.
  Ceea ce vă cerem tuturor este să vă amintiți că până și cea mai întunecată persoană deține o parte de lumină și chiar și cea mai luminoasă persoană poartă o parte de întuneric. Acest fapt este esența misiunii voastre. Dacă toți cei care se află în lumină pot găsi, apoi iubi necondiționat și transmuta întunericul din ei înșiși, atunci ei nu se vor mai teme de întunericul din afara lor.
  Inițierea pe care toți cei din echipa noastră de la sol trebuie să o înfrunte nu este întunericul din afara lor, ci întunericul din ei. Acel întuneric este adeseori numit ”frică” în toate multele sale fațete. Frica este forța creatoare pentru întuneric și iubirea este forța creatoare pentru lumină. Pentru ca fuziunea polarităților să aibă loc, cei aflați în lumină trebuie să-și înfrunte și iubească liber propriul lor întuneric interior, care este frica.
  Cu această cunoaștere, membrii echipei noastre aflate departe au ales întunericul/frica pe care să o încorporeze în vehiculul pământesc pe care urmau să-l poarte în timpul misiunii lor de întrupare pe Pământ. Unii dintre membrii noștri au ales să fie ceea ce ați numi ”spion”, prin faptul că urmau să se nască pentru a trăi în realitatea uneia dintre multele familii Illuminati.
  Aceste familii Illuminati sunt principalele purtătoare ale ADN-ului Draconian pe planeta Pământ. Din nefericire, mulți dintre acești bravi războinici spirituali au fost pierduți prin moarte sau din cauza îndoctrinării pe care au trebuit să o suporte în timp ce erau în acea viață.
  Dacă nu știți ce înseamnă termenul de Illuminati vă oferim aceste link-uri:

  Venim la voi în ACUM-ul vostru pentru a vă informa că conflictul cu Draconienii așa cum a fost transmis prin Jaqual Antarianul, se desfășoară încă în viața voastră de zi cu zi. Nu este în ACUM-ul vostru să mergeți la luptă, dar ESTE în ACUM-ul vostru să salvați nenumăratele aspecte ale SINELUI vostru care au fost ”scoase din conștientizarea voastră”.
  Așa cum Jaqual conduce o misiune pentru a-i salva pe oamenii din comunitatea sa, vă cerem ca fiecare dintre voi să intre în ”misiunea” salvării nenumăraților ”oameni” care reprezintă vastul, Multidimensionalul vostru SINE. Viață după viață v-ați încarnat într-un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia. Vă rugăm să vă aduceți aminte că SINELE vostru Multidimensional trăiește în ACUM-ul lui UNU. Prin urmare, voi ați ales multe linii temporale diferite în care v-ați luat câte un vehicul pământesc.
  În unele din aceste linii temporale ați ajuns să fiți acaparați de întuneric și să vă pierdeți. Una dintre sarcinile voastre în această încarnare finală, misiunea pe Pământul lui Gaia, este să găsiți acele fragmente ale SINELUI vostru care s-au pierdut cândva și să le aduceți în propria voastră Lumină și Iubire. Nu fiți preocupați de modul în care veți îndeplini această re-găsire pentru că pe măsură ce vă începeți transmutarea în Corpul de Lumină frecvența voastră va atrage toate fragmentele SINELUI vostru care au ajuns să se piardă în întuneric.
  Vedeți voi, așa cum lumina voastră va transmuta realitatea voastră prezentă, ea va fi instantaneu împărtășită cu toate expresiile SINELUI vostru care și-au luat un vehicul pământesc în diferite locații și linii temporale. Așa cum Gaia se întoarce la AICI-ul lui ACUM, așa vor face toate persoanele, locurile și lucrurile care și-au luat un vehicul pe Planeta Sa.
  Vă auzim întrebând ”Dar când va avea loc acest mare cules al SINELUI nostru?” Desigur, el va avea loc în ACUM. Veți găsi ACUM-ul în cea de-a cincea dimensiune și veți găsi cea de-a cincea dimensiune în SINELE vostru. ”Când” este o întrebare trei dimensională care NU are un răspuns trei dimensional.
Mai degrabă, învățați să întrebați ”În ce frecvență va avea loc acest mare cules al SINELUI?” Răspunsul la această întrebare este că acesta va avea loc atunci când conștiința voastră va rezona la cea de-a cincea dimensiune și mai încolo. Când conștiința voastră rezonează la frecvențe mai înalte aveți curajul să vă percepeți sinele rănit în acțiune.
  Apoi, conștiința voastră mai înalt dimensională îl va îmbrățișa pe acel voi pentru ca să-l puteți iubi în mod liber. Desigur, îmbrățișarea propriei voastre frici/întuneric vă va coborî temporar din nou conștiința. Apoi va trebui să vă aduceți aminte de SINELE vostru Multidimensional și să cereți ajutor.
  Desigur că membrii Galactici și Celești ale expresiilor mai înalte ale SINELUI vostru vor răspunde strigătului vostru și vor veni în ajutorul vostru. După ce ați recunoscut, salvat, căzut în și câștigat asistență, vă veți aminti că fiecare actor din acest scenariu sunteți VOI. După ce vă dați pe deplin seama de acest lucru, vă veți bucura de o reunire împlinitoare și vindecătoare cu SINELE vostru.
Această reunire va părea că are loc numai atunci când ”pătura iluziei trei dimensionale” este îndepărtată de către conștiința voastră mai înaltă. Noi, de asemenea, vă împărtășim cu mare bucurie că din perspectiva noastră sunt din ce în ce mai multe zone ale planetei lui Gaia care rezonează la pragul celei de-a cincea dimensiuni.
  Noi, membrii SINELUI vostru mai înalt, vă aplaudăm devotamentul și curajul. În aceste ”zone de prag”, așa cum le numim noi, îi vedem pe voluntarii noștri pentru ”datoria Pământ” care și-au luat corpuri umane, animale sau eterice pentru a ajuta la susținerea luminii cinci dimensionale. Pentru a fi un ”Păstrător al Luminii” nu este nevoie să fiți umani. Dar trebui să fiți Stăpâni/Maeștri pe frica voastră.
  Această stăpânire/măiestrie nu trebuie să se manifeste în toate ”liniile voastre temporale”, în timp ce vă confruntați cu multe provocări diferite în multe momente din viața voastră. Stăpânirea/măiestria voastră nu este un moment și nici măcar un loc. Stăpânirea/măiestria voastră este o ”stare de a fi” care este rezultatul firesc al conștiinței cinci dimensionale. Există, desigur, anumite momente sau locuri în care este mai ușor pentru voi să mențineți acea stare de conștiință.
  Prin urmare, vă recomandăm să:
1.      Vă iertați pentru că i-ați permis frecvenței voastre să scadă.
2.      Luați notă de momentele, locurile și activitățile care vă expansionează viața, precum și de momentele, locurile și activitățile care vă diminuează lumina.
3.      Amintiți-vă să vă spuneți vouă înșivă, precum și fiecărei persoane, loc sau situații care vă golește de lumină, TE iubesc necondiționat” .

  Această simplă afirmație vă va re-seta conștiința în frecvențele mai înalte.
Vă oferim acest exercițiu deoarece am descoperit că atunci când ai noștri cei îmbrăcați într-o haină umană își dau sinelui lor îngrijorat o sarcină de îndeplinit, devin suficient de distrași de la ”problemele” lor pentru a se focaliza pe soluții.
  Dorim să vă spunem că au loc multe schimbări la nivelele interioare ale alor noștri cei aflați la sol, adică a omenirii. Cei care-i permit conștiinței lor să se expansioneze dincolo de iluzia timpului vor simți aceste schimbări zilnic. Cu toate acestea, cei care mai sunt încă legați de timp, probabil că vor simți aceste schimbări în ceea ce s-ar numi ”mai târziu”.
  Desigur, nu există timp și nu există nici mai târziu, excepție făcând doar în proiecția voastră holografică trei dimensională. Această proiecție holografică începe să se transforme și să se schimbe din cauza faptului că atât de mulți locuitori ai hologramei încep să-și expansioneze conștiința dincolo de limitele realității holografice pentru a experimenta o altă realitate bazată pe adevăr.
Această ”nouă realitate” nu este nouă, deoarece ea este infinită. Este infinită pentru că rezonează dincolo de limitele timpului și spațiului. De multe ori am vorbit despre ”lumea reală” de dincolo de holograma 3D, dar este ceva ce nu v-am împărtășit încă. Să nu vă gândiți că urmează să vă împărtășim noutăți șocante. De fapt, am făcut aluzie la acest mesaj de multe ori. Diferența este că în ACUM-ul vostru, sunteți mult mai în măsură să înțelegeți esența mesajului nostru mai degrabă decât emanația mai joasă a acestuia.
  După cum am spus în nenumărate ocazii, realitatea pe care voi o percepeți este realitatea în care voi trăiți. Ceea ce se petrece ACUM este că există o frumoasă recoltă de lumină. Dacă v-ați putea vedea lumea din perspectiva noastră, ați fi martorii unui frumos spectacol de lumini, asemănător celor pe care le aveți în concerte.
  Percepem Pământul lui Gaia ca pe o ființă vie cu diferite petice de lumină și de întuneric. Pentru mulți eoni corpul lui Gaia a fost în principal în întuneric cu linii temporale de lumină care au fost însă în cele din urmă stinse de către uzurpatorul întuneric. Ceea ce noi vedem acum sunt din ce în ce mai multe petice de lumină care radiază spre înafară pentru a iubi necondiționat peticele de întuneric.  
  S-ar putea să vă întrebați cum ar putea un petec de pământ iubi necondiționat. De aceea, vă reamintim că planeta Gaia este o ființă vie. Așa cum corpul vostru are un sistem imunitar pentru a vindeca acele părți ale corpului care sunt bolnave sau rănite, Gaia își poate folosi sistemul Ei imunitar pentru a-și vindeca corpul Ei planetar.
  Peticele de lumină cinci dimensionale ale lui Gaia au o mare capacitate de vindecare pentru că ele rezonează la puterea iubirii necondiționate. Prin urmare, peticele de întuneric ale lui Gaia descresc din ce în ce mai mult pentru că ele sunt transmutate/vindecate de către lumina Ei.
  Pe măsură ce treziții noștri devin conștienți, întunericul fricii poate fi transmutat numai cu lumina iubirii necondiționate. Forțele întunericului și-au continuat campaniile lor de răspândire a fricii și de confruntări, dar există o majoritate în creștere a omenirii care refuză să participe la ”jocul” iluziei lor.
Din moment ce Pământul trei dimensional este o hologramă, toată lumea, inclusiv animalele și toate creaturile lui Gaia, au capacitatea de a participa la modificarea acestei holograme. În lunga perioadă a lui Kali Yuga, Pământul a fost cel mai departe de Epoca de Aur a luminii directe din Multivers. Prin urmare, întunericul a fost programatorul principal.
  Cu toate acestea, acum că Pământul este în Epoca de Aur, voi sunteți în aliniere directă cu lumina Multiversului. Prin urmare, voi toți, adică fiecare creatură de pe Pământ, având acces la această lumină mai înaltă ar trebui să alegeți să o acceptați. Înainte de a fi în Epoca de Aur, era nevoie ca voi să căutați lumina, care era adeseori ascunsă în întuneric.
  În ACUM-ul vostru din 2014 ați fost în aliniere directă cu această curgere a luminii infinite pentru mai mult de doi ani de-ai voștri. Noi vă spunem dragi oameni că ați trăit mulți ani în cele mai întunecate timpuri ale lui Kali Yuga, așa că doi ani nu înseamnă foarte mult timp în sistemul vostru de măsurare a timpului.
  Din fericire, prima sarcină a acestei lumini multidimensionale care curge de la UNUL este să elibereze iluzia timpului. Vă veți agăța toți de această iluzie pentru că ”timpul” a devenit un obicei în funcție de care v-ați structurat viața pe parcursul mai multor încarnări. Pe de altă parte observăm că mulți dintre voi ați început să vă eliberați de iluzia timpului și plutiți în expresiile cinci dimensionale și mai încolo ale SINELUI vostru. Vedem și cât de periculos poate fi acest lucru pentru vehiculul vostru pământesc. Dacă plutiți dincolo de timp în timp ce conduceți o mașină, traversați strada sau gătiți la aragaz, ați putea să vă răniți vehiculul vostru pământesc.
  Prin urmare, vă sugerăm să vă puneți deoparte câteva ”momente” pe zi în care să vă puneți în siguranță vehiculul pământesc pe un scaun și să-i permiteți SINELUI vostru să viziteze adevărata voastră Casă multidimensională. Această activitate este ca și cum i-ați oferi unui copil ”timpul său de joacă” așa încât acel ”copil” să poată fi răbdător în timpul activităților și obligațiilor lui trei dimensionale.
  Din perspectiva noastră, a dimensiunilor mai înalte voi toți păreți a fi ca niște cai de curse așteptând la porți ca clopotul să sune și voi să puteți alerga cât mai repede puteți. Toți vreți să ”alergați ACASĂ” atât de tare cât puteți, dar Mama voastră, Planeta Gaia, are nevoie de lumina voastră crescătoare astfel încât să se poată întoarce și Ea ACASĂ. Știm că vă cerem foarte mult.
  Amintiți-vă, dragii noștri, că ascensiunea nu este o evadare. Ascensiunea este Misiunea pentru care voi v-ați oferit voluntari înainte de a intra în această încarnare. Bineînțeles, nu întreaga umanitate s-a oferit voluntar pentru această misiune, dar dacă sunteți printre cei care citesc acest mesaj, probabil că faceți parte dintre acești voluntari.
  O componentă vitală a procesului ascensiunii voastre este să vă amintiți că VOI sunteți creatorul realității voastre. Prin urmare, voi ați programat fiecare lucru care are loc în realitatea voastră. Simțim rezistența voastră colectivă la această parte a mesajului nostru, dar vă reamintim că tot voi ați programat și celelalte vieți ale voastre în nenumăratele realități paralele și alternative. Prin urmare, întotdeauna există opțiuni.
  Dintr-o perspectivă 3D moartea este o tragedie care crează multă durere și pierdere. În schimb, din perspectiva SINELUI vostru Multidimensional care v-a programat viața 3D, moartea este un mijloc de a ieși din hologramă. De asemenea, confruntarea cu moartea este o puternică inițiere care vă forțează să priviți profund în viața voastră pentru a determina ceea ce este cu adevărat important și ceea ce este doar o distragere trei dimensională de la Misiunea voastră.
  De fapt, mulți dintre voi v-ați programat în viața voastră holografică o experiență de tipul din apropierea morții atunci când ajungeți să fiți prea distrași de la adevăratul motiv al încarnării voastre. În acest fel voi puteți să vă ”resetați” programul. Experiențele din apropierea morții pot apărea și în timpul unei inițieri majore într-o expresie mai înaltă a SINELUI vostru.
  Dimensiunea a treia vă învață că moartea este dușmanul vostru și că voi trebuie să fiți ”unul dintre cei mai puternici” pentru a putea supraviețui. Acest mesaj se prezintă la început sub forma petelor de întuneric care sunt conduse de frică. Când acea linie temporală, zonă și/sau populație evoluează într-o frecvență mai înaltă a conștiinței, ei încep să-și dea seama că viața trei dimensională este o iluzie și că VIAȚA pe care ei doresc să o experimenteze este de fapt în dimensiunile mai înalte ale realității.
  Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi deveniți Maeștrii/Stăpânii câmpului vostru energetic, care este conștiința voastră, vă amintiți că VOI trebuie să fiți stăpânul/maestrul emoțiilor și gândurilor voastre. Emoțiile și gândurile cărora le permiteți să rămână în aura voastră vă influențează starea de conștiință, așa cum și starea/frecvența conștiinței voastre vă influențează gândurile și emoțiile. Când sunteți prinși în zona întunericului, este foarte dificil să ajungeți la această concluzie. Prin urmare, îi aplaudăm pe acei Maeștri care o ajută pe Gaia să curețe aceste petice de întuneric.
  De asemenea, odată ce ajungeți să fiți Stăpânul/Maestrul energie voastre, vă dați seama că TOATĂ viața este de o importanță egală. În timp ce sunteți în proiecția holografică trei dimensională este ușor să credeți că numai oamenii sunt importanți și celelalte nenumărate forme de viață care împart cu voi planeta sunt cu mult sub voi.
  Adevărul este că Pământul ar putea cu ușurință supraviețui, și de fapt chiar să prospere mai mult, dacă toată umanitatea ar pleca. Cu toate acestea, fără ”neînsemnatele” insecte întregul ecosistem al lui Gaia s-ar putea prăbuși. Pentru împământații noștri umani este foarte important ca ei să-și amintească că nu sunt în nici un fel ”mai buni” decât orice altă componentă a imensului ecosistem al lui Gaia.
  Suntem siguri că cei care citesc acest mesaj sunt conștienți de faptul că omenirea a fost foarte dăunătoare planetei sale natale și că a adus-o pe Gaia la un pas de distrugere de mai multe ori decât ”istoria” voastră limitată dezvăluie. Prin urmare, vă reamintim că ÎNTREAGA viață de pe trupul lui Gaia este vitală și sacră.
  Dragi expresii umane ale marelui vostru SINE Multidimensional, amintiți-vă să umblați cu grijă pe corpul Mamei voastre. Trimiteți-i iubirea voastră necondiționată cu fiecare respirație a voastră. Amintiți-vă că încarnarea voastră fizică curentă, care vă pare atât de importantă, este doar o fracțiune din SINELE vostru și mai puțin de o milisecundă din ”timpul” lui Gaia.
 Pe măsură ce treceți dincolo de limitările iluziei timpului, treceți dincolo și de multele iluzii pe care le-ați ținut drept ”adevăruri” de-a lungul a nenumărate încarnări. Această conștientizare expasionată a adevărului are loc în ACUM-ul vostru. Uneori aceste adevăruri vă pot ispiti să cădeți în frică, furie, durere sau judecată, care vă vor coborî starea de conștiință.
  Frecvența conștiinței voastre este cea care stabilește dimensiunile percepțiilor voastre, și realitatea pe care o percepeți este realitatea în care voi trăiți. Deoarece noi percepem că voi doriți să trăiți în frecvențele mai înalte ale luminii, vă reamintim să vă calibrați întotdeauna conștiința la dimensiunile mai înalte.
  Pe măsură ce vă continuați procesul ascensiunii, veți ieși din aliniere cu proiecția holografică a Pământului trei dimensional și veți intra în aliniere cu adevăratul SINE Planetar al lui Gaia în cea de-a cincea dimensiune și mai încolo. În alte vieți de ascensiune ale voastre, voi toți (chiar și cei care sunt pierduți acum în întuneric) ați avut experiențe de ascensiune.
  Ascensiunea nu face din voi Sfinți. Ascensiunea înseamnă doar că v-ați întors conștiința în frecvențele SINELUI vostru Multidimensional care rezonează dincolo de iluziile realităților trei/patru dimensionale. Ceea ce este atât de diferit în linia voastră temporală actuală, și pentru care v-ați pregătit de-a lungul multor încarnări, este că proiecția holografică a celei de-a treia/patra dimensiuni a Pământului se închide. Gaia și toți locuitorii Săi se întorc la adevăratul lor SINE Multidimensional.
  Cei care vor dori să-și ia o formă fizică pentru a studia la o ”școală planetară legea cauzei și efectului”, vor fi nevoiți să se conecteze la o altă planetă. Acei oameni care simt că nu și-au completat lecțiile cauzei și efectului vor schimba pur și simplu proiecția holografică a lui Gaia cu o altă proiecție holografică planetară pentru a-și încheia educația. Nu există nici o judecată a unei surse exterioare, deoarece conceptul de ”sursă exterioară” este o iluzie trei dimensională.
  De fapt, și conceptul ”judecății” este tot o iluzie trei dimensională. Atâta timp cât vă simțiți încă prinși în iluzia trei dimensională, nu veți putea înțelege acest mesaj. Cu toate acestea, coaja ”oului” care v-a învelit ca sinele vostru embrion a început să se crape, și voi ieșiți la iveală într-o nouă realitate. VOI PUTEȚI întreba dacă mesajul nostru este ”real”. Această acțiune de a începe să puneți întrebări despre lumea voastră va deschide ferestre în mintea voastră, ferestre care vor permite luminii în continuă creștere să strălucească în conștiința voastră.
  În încheiere vă reamintim să vă retrageți TOATĂ atenția de la ceea ce nu doriți să manifestați, în timp ce recunoașteți și trimiteți recunoștință ”miracolelor zilnice” care vă binecuvântează din ce în ce mai mult viața.

Binecuvântați să fie toți ascendenții noștri,
Noi vom păstra lumina aprinsă  în timp ce așteptăm întoarcerea voastră,

Arcturienii

link catre articolul original

Traducere Monica Poka 


 Cu Lumină în Pace și Iubire ! 

Sursa : http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com.es/2015/02/pastrarea-luminilor-aprinse.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************