miercuri, 22 aprilie 2015

Cele 6 mari iluzii care ne țin sclavi în Matrix

   Nelson Mandela : În închisoare iluziile îți oferă confort ”.
*  Pentru un magician a păcăli publicul este meseria sa și pentru asta trebuie să distragă atenția de la realitate. În timp ce publicul este fascinat, actul înșelător este comis și pentru un prost, realitatea apoi devine inexplicabil construită pe o minciună. Asta este, până ce prostul se trezește și recunoaște adevărul prin faptul că a fost păcălit. Menținând suspendarea neîncrederii în iluzie, este de multe ori mai confortabil decât recunoașterea secretelor magicianului.

* Trăim într-o lume a iluziei. Astfel, multe dintre preocupările care ne ocupă mintea și sarcinile care ne umplu calendarul rezultă din impulsuri plantate pentru a deveni cineva sau ceva ce nu suntem. Acesta nu este un accident. Așa cum suntem îndoctrinați în această cultură autoritară corporatistă de consumatori care domină în prezent rasa umană, suntem pregătiți ca anumite aspecte ale societății noastre să fie adevăruri intangibile, și sunt de preferat ca modalități specifice de a fi și de a ne comporta. Acești psihopați privează de putere oamenii în acest fel. Ei ne orbesc cu baraje și nu încetează cu sugestii absolute care au ca scop spargerea încrederii în sine, și încrederii în viitor.
   Publicitatea este doar vârful aisbergului. Când privim mai departe, vedem că organizarea generală a vieții este centrată în jurul desfășurării iluziei și supunerea automată față de instituții și idei care nu sunt deloc ceea ce par. Suntem într-un sens foarte real înrobiți. Mulți au acest sentiment oarecum intangibil de opresiune a "matricei", un sistem de control total care ne invadează mintea, indivizii sunt programați după un model, în conformitate cu o versiune conformistă de masă a realității, indiferent de cât de rea devine.
  Cele mai grandioase din iluziile care ne țin acaparați de matrice, cele de care atât de mulți dintre noi sunt încă fermecați, sunt prezentate mai jos:



 *  1.     Iluzia domniei legii, ordinii și autorității  *

 Pentru mulți dintre noi, respectarea legii este considerată o obligație morală, și mulți dintre noi fac cu bucurie acest lucru, chiar dacă corupția, scandalul și răutatea demonstrează în mod repetat că legile sunt lucruri flexibile pentru cei care au ,,mușchi” să le-ndoaie. Brutalitatea și criminalitatea poliției este agresivă, mai ales în SUA, instanțele favorizează pe cei bogați, și nu ne mai putem duce, chiar viața noastră privată datorită pătrunderii supravegherii statului. Și în tot acest timp de război ilegal și imoral permanent orwellian, există o furie în fundalul vieții, pentru uciderea și distrugerea întregii națiuni și culturi.

  Ordinea socială nu este ceea ce pare, pentru că este bazată în întregime pe supunere și acceptare, ce este pusă în aplicare prin teama de consecințe. Istoria ne învață din nou și din nou că legea nu trebuie folosită ca un instrument de opresiune, control social și jaf individual și național, astfel orice așa-numită autoritate în această privință este falsă, ipocrită, și nedreaptă.  În cazul în care legea în sine nu respectă legea, nu există nici o lege, nu există nici o ordine, și nu există nici o dreptate. Fastul și capcanele autorității pe care ordinea mondială actuală le predică, sunt doar de ascundere a adevărului pentru control, fără consimțământul nostru.



  * 2.     Iluzia Prosperității și Fericirii  * 

 Împodobirea cu haine scumpe și bijuterii, colecții, acumulând bunuri materiale care ar fi invidia pe orice monarh al secolului 19 a devenit un substitut pentru prosperitatea autentică. Menținerea iluziei de prosperitate, este critică pentru economia noastră, pentru că de la înființarea sa este construită pe consum, fraudă, credit și datorii.     
  Sistemul bancar în sine a fost proiectat de sus în jos pentru a crea bogăție nelimitată pentru unii, prin impozitarea eternă a noastră a celorlalți. Adevărata prosperitate este un mediu vibrant și o abundență de sănătate, fericire, dragoste și relații. Așa cum mulți oameni percep bunurile materiale ca pe o formă de auto-identificare în această cultură, am alunecat tot mai departe de experiența adevăratei prosperități. Prosperitate înseamnă să ai ceea ce ai nevoie atunci când ai nevoie, fără acumulare sau risipă.



   * 3.     Iluzia alegerii și libertății  * 

  Citește printre rânduri și uită-te la amprenta fină, nu suntem liberi, nu prin orice standard inteligent. Libertatea înseamnă a putea alege, dar în lumea de astăzi, alegerea a ajuns să însemne o selecție între opțiunile disponibile, întotdeauna în limitele unui sistem juridic și fiscal corupt și în limitele normelor cultural acceptate și aplicate. 
  Priviți doar falsa instituție a democrației moderne pentru a găsi un exemplu strălucit de alegeri false care apar reale. Câteva partide înrădăcinate, corupte, arhaice politic, defilează cu mândrie și speranța națiunii, dar terțe părți și vocile independente sunt blocate în mod intenționat, ridiculizate și anihilate. Iluzia alegerii și libertatea este un opresor puternic, pentru că ne face proști în acceptarea lanțurilor și lesei scurte ca și cum acestea sunt semnele distinctive ale libertății.



  *  4.     Iluzia adevărului  *  

  Adevărul a devenit un subiect sensibil în cultura noastră, și am fost programați să credem că adevărul vine de la ,,semizeii” din mass-media, celebrități și guverne. Dacă televizorul declară ceva a fi adevărat, atunci suntem eretici să credem altfel. În scopul de a menține ordinea actuală, puterile care depind de acceptarea noastră au versiunea lor de adevăr. În timp ce gânditori independenți și jurnaliști aruncă în aer continuu versiunile oficiale ale realității, iluzia adevărului este atât de puternică încât este nevoie de o răsturnare completă a viziunii individuale, pentru a evita disonanța cognitivă necesară pentru a funcționa într-o societate care urmărește în mod deschis realități false.



  *  5.     Iluzia timpului  *

  Ei spun că timpul înseamnă bani, dar aceasta este o minciună. Timpul este viata ta. Viața ta este o manifestare continuă a evoluției în acum. Privind dincolo de lumea celor cinci simțuri, unde am fost instruiți să ne mișcăm în conformitate cu ceasul și calendarul, găsim că spiritul este etern, și că fiecare suflet individual este parte a acestei eternități. Marea înșelăciune aici este consolidarea ideii că momentul prezent este de foarte mică valoare, că trecutul este ceva ce nu putem anula sau vreodată uita, și că viitorul este intrinsec mai important atât decât trecutul cât și decât prezentul. Aceasta poartă atenția de la ceea ce se întâmplă de fapt chiar acum și ne direcționează spre viitor. Odată complet concentrat pe ceea ce va veni, mai degrabă decât ceea ce este, suntem o pradă ușoară pentru agenții de publicitate și proxeneții temerilor care tulbură viziunea noastră asupra viitorului cu fiecare grijă posibilă și îngrijorări imaginabile. Suntem cei mai fericiți atunci când viața nu ne bagă într-o cutie, când spontaneitatea și aleatoriul ne oferă șansa de a afla mai multe despre noi înșine. Pierzând prezentul, în scopul fanteziilor despre viitor este o capcană. Cele mai intense momente atemporale de bucurie spirituală, se găsesc într-o meditație liniștită și sunt dovada că timpul este o construcție a minții omenirii și nu este neapărat obligatoriu pentru experiența umană. Dacă timpul  înseamnă bani, atunci viața poate fi măsurată în bani. Când nu ai bani, așa este și viața. Acest lucru este o înșelăciune totală, pentru că viața este, într-adevăr, absolut de neprețuit.



  *  6.     Iluzia separării 

   La nivel strategic, tactica ,,dezbină și cucerește” este procedura standard de operare pentru autorități și armatele invadatoare, dar iluzia separării rulează chiar mai adânc decât atât. Suntem programați să credem ca indivizi, că suntem în competiție cu toată lumea și cu tot ce ne înconjoară, inclusiv cu vecinii noștri și chiar cu mama natură. Noi versus ei la extrem ! Aceasta neagă categoric adevărul că viața pe această planetă este infinit interconectată. Fără aer curat, apă curată, sol sănătos, precum și un sentiment global vibrant al comunității și iubirii nu putem supraviețui aici. În timp ce iluzia separării ne mângâie îmbucurător egoul și ne oferă un sentiment de control, în realitate nu servește decât pentru a ne înrobi și izola.



   *   Concluzie   *

  Marile iluzii menționate aici au fost puse în scenă în fața noastră ca o campanie pentru a încuraja acceptarea oarbă a mașinațiunilor Matricei. Într-o încercare de a ne dezâmputernici, ei ne cer conformarea și ascultarea noastră, dar noi nu trebuie să uităm că toate acestea sunt doar un pas elaborat de vânzare. Ei nu pot vinde ceva ce mie nu-mi pasă și ce nu vreau să cumpăr. Fiți voi înșivă, nu aveți nevoie de nimic din exterior, voi nu trebuie să deveniți, voi sunteți deja !



                   Drum drept spre Lumină !



Cu Lumină în Pace și Iubire !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************