duminică, 11 ianuarie 2015

Filmul de Duminică : Dă mai departe (2000)

   Adolescentul Trevor este captivat de o temă pentru acasă foarte interesantă dată de profesorul său de studii sociale, Dl. Simonet. Tema este: Gândiţi-vă la ceva care să schimbe lumea şi puneți acel lucru în practică / acțiune. Trevor depășeşte obișnuinţa oamenilor de a răsplăti faptele bune, replătind faptele bune prin alte fapte bune făcute la alţi trei oameni. Eforturile lui Trevor de punere în practică a ideii sale crează o revoluţie nu doar în viaţa sa, în viața mamei sale sau cea a profesorului său cu numeroase cicatrici fizice şi emoţionale, ci şi în vieţile a unui număr din ce în ce mai mare de oameni complet necunoscuți lui.
PAY IT FORWARD (Dă mai departe)  Eugene Simonet este un profesor de studii sociale care nu se asteaptă la o schimbare a clasei a șaptea din acest an față de cea din anul trecut. Doar că un tânăr elev, Trevor , ia acest angajament în serios.

   Dedicarea plină de dragoste a acestui baiețel „de a schimba lumea” a ajutat sute de oameni să-și schimbe mentalitatea.
  Aceasta este o poveste cinematografică...dar merită să ne gândim că pentru a schimba Lumea, mai întâi trebuie să ne schimbăm pe noi înșine. Totul începe doar cu un pas mic.
  Dacă noi ne schimbăm, atunci și mediul se va schimba, deoarece mediul pe noi ne reflectă înapoi. 
 

  Ce este în tine, ce gândești, se manifestă și în realitatea ta.

 Vizionare Plăcută !

 Link 1
Link 2


Notă :  File MyPc îți permite să-l vezi când ai timp, acasă.

Cu Lumină în Pace și Iubire ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu