miercuri, 10 decembrie 2014

Totul este Energie

   "Acum îmi dau seama că nu miracolul este cel care-l creează pe credincios. În schimb, toți suntem credincioși. Noi credem că iluzia lumii materiale este complet adevărată. Această credință este închisoarea noastră. Ea ne împiedică să facem călătoria în necunoscut" - Deepak Chopra
  Materia solidă, așa cum o înțelegem în mod convențional, nu există în univers. Pentru că toate particulele sunt doar vibrații de energie. Chiar și atomii, care formează obiectele și substanțele pe care le numim solid, sunt de fapt alcătuite din 99,99999 % spațiu (vidul/câmpul/varietatea spațiu-timp - e tot același lucru). Și chiar și acel spațiu, pe care îl înțelegem convențional ca fiind gol, de fapt, are o densitate de energie infinită, așa cum am văzut acum în energia vidului.
   Un alt mod de a înțelege densitatea vidului infinit energetic este de a observa cum toate lucrurile radiază energie în câmp.
  Chiar și tehnologia noastră modernă se bazează pe faptul că noi transmitem valuri de energie la frecvențe diferite în câmp, astfel încât le putem canaliza în dispozitivele noastre pentru a primi informația pe care am proiectat-o codificat în structura de forme de unde energetice.
  În acest sens, tehnologia noastră învață să capteze structura energetică-informațională din univers, deoarece noi, pur și simplu, nu am înțeles încă pe deplin că există informații codificate în însăși structura universului, pe care le-am putea intercepta fără a fi nevoie să introducem propriile noastre frecvențe create de om.

  Toată informația, toată cunoașterea, tot timpul și spațiul sunt codificate în structura energetica a universului. De unde crezi că provin gândurile noastre? Și emoțiile noastre?  Toată activitatea de cercetare recentă dovedește că creierul nostru este doar un receptor și că el nu este sursa de informație, nici nu produce gânduri și nici măcar amintirile noastre istorice dinăuntrul biotehnologiei din creierul nostru!
  Așa cum noi suntem acum proiectarea emițătoarelor high-tech și receptori de energie, universul deja a proiectat tehnologii complexe de viață mult mai puternice. Bunăoara, ADN-ul nostru a cărui funcție principală este de a primi, a transmite și a citi direct energia câmpului. Se presupune că, de fapt, ADN-ul nostru nu stochează nici o informație înăuntrul său, ci o stochează direct în structura de vid unde are acces deplin la ea, atât timp cât trăim.
  Ce alte informații putem extrage din câmp? Mai mult decât atât, care sunt limitările a ceea ce putem accesa în afara câmpului ? Eu cred că nu există nici una.

Internetul Galactic

  În același mod în care tehnologia noastră învață să capteze structurile informaționale energetice, pe care le-am creat, cum ar fi internetul, suntem, de asemenea, proiectați să fim conectați la rețeaua informațională universală de energie, pe care îmi place să o numesc Internetul Galactic.
  Totul este energie, inclusiv tu. Tot ceea ce ești este energie, iar atunci când începi să te percepi în acest mod, în special prin intermediul meditației și prin simpla ta contemplare, ca o ființă neatinsă de spațiu și timp, fără restricții ale unui aparent corp fizic, barierele din tine vor începe să se disipe.
  Creierele noastre sunt receptoare de gânduri, idei, cunoaștere și conștiință universală - domeniul unificat - este sursa de cunoaștere în univers. Calitatea informației și a cunoașterii pe care o interceptăm din sursa universală este determinată de frecvența obișnuită a gândurilor și emoțiilor noastre.
  Noi primim energie (gânduri și emoții) din univers, la nivelul la care suntem condiționați să primim de la acesta. Dacă în mod obișnuit trăim într-o lume mental negativă, în care percepem suferință, stres, deficit și altele, ești disponibil doar pentru aceleași energii din univers. Însă, dacă începem să cultivăm iubire, bunătate și inspirație, atunci vom capta niveluri mult mai ridicate de constiință universală și, astfel, vom descărca informații direct din câmp, într-un mod pe care nu l-am crezut niciodată posibil.

  Intuiția, creativitatea, înțelepciunea, cunoașterea tuturor lucrurilor - asta este ceea ce am interceptat și asta este sursa tuturor marilor lucrări de arta sau a realizărilor gândirii umane.

  Tu ești o ființă vibrațională. Frecvența pe care o radiezi cu emoțiile și gândurile tale este compensată de univers. Dacă ai folosit vreodată diapazoane pentru a acorda un instrument, realitatea funcționează în același mod. Când lovești un diapazon, toate celelalte diapazoane de aceeași frecvență sau coerență din imediata vecinătate vor răspunde prin rezonanță cu originalul, cel care a fost lovit.

  Acesta este modul în care ne creăm viețile. Suntem diapazoane și universul rezonează cu orice vibrație oferim.  Nu contează dacă aceasta este pozitivă sau negativă, universul va rezona. Totul este codificat holografic în câmp, iar câmpul răspunde vibrației noastre. Indiferent ce frecvență am radia, aceasta este ceea ce se va manifesta din câmpul tuturor posibilităților. Depinde în întregime de noi.
  Prin urmare, starea lumii este rezultatul realității co-create a conștiintei colective umane. Situația actuală a lumii este o reprezentare directă a mediei de vibrație la care funcționează umanitatea.
  Cu toate acestea, în mijlocul tuturor conflictelor asistăm, de asemenea, la apariția a ceva frumos. Asistăm la creștere, iubire, bunătate, expansiune, iertare și schimbare; toate având originea într-o dorință care răsare din adâncurile noastre, de a reveni la starea noastră naturală, astfel încât să ne putem mișca spre un viitor în care toată viața poate prospera. Aceasta este trezirea energetică care are loc pe planeta în prezent.

  Înțelegerea principiilor universale este extrem de importantă și are potențialul de a fi un avantaj major pentru dezvoltarea și cunoașterea personală a fiecăruia dintre noi. Și totuși, doar atât nu e de ajuns.
  Înțelegerea universului nu va aduce o schimbare de la sine. Aceasta ne va permite să vedem și să înțelegem adevărata natură a realității, și a noastră, dar aceasta singură nu va schimba lumea. Transformarea începe cu adevărat când începem să înțelegem principiile universului și apoi aplicăm aceste principii în viața noastră.
  Prin asumarea responsabilității pentru vibrația noastră (gânduri și emoții) și apoi luând-o asupra noastră pentru a ne regla la o frecvență mai înaltă, prin a cultiva liniștea interioară și a permite energiilor înalte de bucurie, inspirație, iubire și bunătate să ne influențeze acțiunile, comportamentele și alegerile, atunci vom schimba lumea.
  Totul este energie, și prin crearea acelor stări energetice în noi începem să rezonăm cu aceste energii inerente similare înăuntrul structurii de vid, și vom manifesta în mod individual și colectiv o viață și o lume care este coerentă cu aceste energii înalte. O lume a păcii, iubirii, prosperității, libertății și a abundenței pentru toți.



  Totul este energie, și, prin urmare, trebuie să ne concentrăm exclusiv pe calitatea energiei noastre. Nimic altceva nu este relevant. Simte iubire și abundență, și vei atrage iubire și abundență. Petrece-ți zilele făcând ceea ce te entuziasmează și te pasionează și vei manifesta o viață care îți permite să îți urmezi entuziasmul și pasiunile, oricare ar fi ele.

Brandon West 

 Cu Lumină în Pace și Iubire !

www.consciouslifenews.com
 Imagine: paulamarchand.files.wordpress.com
Traducere : Cristina Ciobanu

Sursahttp://www.astrocafe.ro/articole/articole-20/articol-totul_este_energie-4467
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************