miercuri, 22 octombrie 2014

FORȚA DIVINĂ


  Forța divină există în fiecare dintre voi, când o lăsați să iasă la suprafață  să vă indice calea, ea vă aduce puterea care va crea pentru binele tuturor. Această forță divină vă arată ce să creați, fără a face rău celor din jurul vostru. Nu vor mai exista ființe cu proprie agendă, nu va mai exista puterea dominantă care nu este dată de forța divină din voi.
    Divinul nu se impune, divinitatea este iubire, ea este acceptată sau respinsă, întotdeauna va ține cont de libera alegere a oricărei ființe, nu va călca pe terenul nimănui impunându-și creațiile, chiar dacă ele sunt cea mai bună cale de urmat pentru orice ființă din Univers.


    Fiecare ființă trebuie să își aleagă singură calea, lecțiile, dorințele, ideile, orice crede ea de cuviință că este bine, chiar dacă uneori alege căi destul de rele care nu sunt de lumină. Trebuie să învățați să lăsați divinitatea în voi atunci când sunteți pregătiți să o primiți, este lumina care vă arată o cale ce nu ați găsit-o niciodată pe planeta unde sunteți acum.


   Fiecare dintre voi este acolo unde a ales să fie, deși nu asta credeți. Adevărul nu vă place, dar este totuși adevăr, fiecare ființă de pe planetă are lecțiile care le-a ales, experimentează ceea ce a pus în contractul vieții, fie că este bine, fie că este rău.


  Voi toți sunteți o mică piesa din întregul care sunteți. Sinele Înalt alege să se dividă în părți infinite pentru a-și însuși lecții de toate felurile, bune și rele. Fiecare lecție este o viață, ea este o provocare pentru Sinele Înalt, care nu va renunța la nici o lecție, indiferent cât de greu i se pare unei extensii a lui. Va menține acea lecție până când acea extensie a lui va învăța, chiar de durează zeci de vieți.


    Sinele Mic este un sine egotic, condus de ceea ce dețineți fiecare în aura proprie. Acea lume este condusă de arhonii care îi dețineți toți în aurele voastre, puteți alege să mergeți pe indiciile sinelor egotice, sau puteți să ieșiți la luptă și să învingeți aceste sine care vă scot mereu de pe calea voastră de lumină.


  Întotdeauna să vă uitați în interior adânc în inima voastră pentru a găsi răspunsul corect dat de Sinele vostru Înalt. El va fi mereu ghidul din umbră care va avea grijă de voi indicându-vă căi frumoase, dacă voi aveți simțurile și percepțiile deschise să îi auziți șoapta.


Namaste!


Lady Nada

Cu Lumină în Pace și Iubire !  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************