miercuri, 15 octombrie 2014

ACOLO UNDE EȘTI, ACOLO AI VRUT SĂ FII



Reflected.Red_

    Cel mai probabil acum ești pe scaun în fața  calculatorului  tău și citești acest articol. Te-a obligat cineva să intri aici? Cel mai probabil nu. Tu ești cel care a luat această decizie. Se poate să cunoști blogul, iar în acest caz ai intrat pentru a vedea ce mai este nou. O altă posibilitate ar fi, să fi văzut articolul pe o rețea de socializare și să fi intrat din curiozitate. Sau poate ai luat decizia de a citi la recomandarea unui prieten.

 

   Indiferent de situație, tu ești totuși cel care a luat decizia finală. Dacă blogul îți este cunoscut, puteai totuși să amâni citirea articolului: „O să-l citesc eu mâine”. Dacă ai intrat de pe facebook, puteai la fel de bine să nu îl fi deschis. Sunt doar atâtea articole care chiar dacă sunt share-uite nu intri pe ele. Iar dacă ești aici la recomandarea unui prieten, puteai la fel de bine să îți găsești și altă treabă. Cu siguranță ți s-a întâmplat ca unii prieteni să îți recomande filme, articole sau muzică pe care nu le-ai consumat niciodată.

   Și cu toate acestea tu ești totuși aici. Și știi care este elementul cheie datorită căruia tu ești aici?
  Eu îl numesc într-un mod foarte „spectaculos”, îl numesc:alegerea ta. Trăiești experiența citirii acestui articol pentru că ai ales asta. Iar dacă în situația expusă mai sus lucrurile sunt evidente, în articolul de astăzi o să aprofundez puțin subiectul alegerilor și experiențelor pe care fiecare dintre noi le trăiește, inclusiv tu.
9526285194_7004935bd9_b
Fotografie de Tyreke White
Acolo unde ești, acolo ai vrut să fii


Istorioara
      Acum două săptămâni, am fost timp de 7 zile într-o zonă de munte în apropierea parcului național Ceahlău. Excepțională zonă. Ți-o recomand cu căldură. Iar urcarea timp de 4 ore pe traseu montan, ciorba de legume de pe vârful muntelui, și coborârea timp de 2 ore au fost o experiență pe care nu o voi uita niciodată. Asta ca să nu mai vorbesc de peisaje.
  Ce este însă relevant pentru acest articol are legătură cu locul în care am stat cele 7 zile.
     O persoană din grup, care s-a ocupat de organizare, a sunat cu vreo 3 luni înainte și a rezervat pensiunea care avea cele mai faine dotări din zonă. A plătit și avans pentru siguranță. Totul era pus la punct.
     Totuși, cu o săptămână înainte de data cazării, organizatorul a sunat ca să se asigure că totul este în regulă. Surpriza a fost că lucrurile nu erau deloc conform celor stabilite. Nu ne mai puteam caza la respectiva pensiune la care plătisem și avans. Administratora de acolo însă ne găsise un loc la o altă pensiune neinclusă în circuitul turistic și cu niște condiții mult sub cele de la pensiunea rezervată inițial.
     Cam aceasta ar fi povestea pe scurt.
   Membrii grupului s-au agitat destul de mult până ce au conchis că: Nu merită să ne stricăm concediul pentru o proastă. Ne-am cazat în cele din urmă la pensiunea sugerată, iar cele 7 zile au fost perfecte după părerea mea. Ceilalți membri ai grupului mai aminteau tangențial de pensiunea la care ar fi trebuit să fim cazați și care se putea observa cu ușurință în zare.
  Ceea ce nu știau acești oameni este că:  Acolo unde ești, acolo ai vrut să fii. Cu nici o excepție și în orice circumstanțe această propoziție este adevărată.

     
 Dacă ai fost cazat în altă parte decât acolo unde conștient ai ales, înseamnă că inconștient ai vrut să fii cazat acolo unde într-un final ai stat. Nimic nu se află în afara controlului tău. Tu alegi totul. Iar acest adevăr (odată înțeles) îți aduce o stare de calm inegalabilă.
   Energia grupurilor
     Pe lângă asta, în situația dată era vorba de un grup cu un așa zis scop comun. Mai bine de 10 persoane doreau să își petreacă concediul împreună. Energiile fiecăruia luate separat erau cu siguranță diferite. Locația în care am fost cazați, a fost defapt locația aleasă de energia grupului și nu de un singur individ.
       Și merită să ai în vedere și tu asta de fiecare dată când intenționezi să faci ceva împreună cu alte persoane. Privește și desenele explicative de mai jos:
poza1
   Cam așa poate fi văzută ideea de colaborare a unui grup. În realitate lucrurile stau ușor diferit:
poza2
   Iar în fața situației reale, universul se vede nevoit să îndeplinească dorințe contradictorii. Ținta se poate chiar schimba conform cu energia grupului.
poza3
   Asta pentru că universul te privește ca pe un întreg și ține cont în permanență de toate dorințele tale, încercând în permanență să le satisfacă pe toate.
   Dacă dorința ta de astăzi nu are aceeași vibrație cu dorințele tale de ieri și de alaltăieri, este puțin probabil ca visul tău să devină realitate. De aceea, unul din lucrurile pe care trebuie să le țintești tu este congruența.
   Revenind, conform energie tale, tu
 Te afli în permanență exact acolo unde ai vrut să fii
 Și nu există nicio excepție de la regulă.
   Dacă ești cu capul sub ghilotină urmând ca în 3 secunde să rămâi fără el, este pentru că energia care te caracterizează(și care ți se datorează) a ales asta.
   Dacă ești pe propria-ți insulă, într-un hamac cu un pahar rece cu suc natural în mână, este tot pentru că energia care te caracterizează a ales asta. Nicio experiență nu este în afara alegerilor tale.
  Este adevărat că uneori în ecuație poate interveni energia grupului. Dar asta numai dacă ai discutat cu alte persoane să realizați ceva împreună. Alteori poate interveni energia dorințelor tale subconștiente.
  Niciodată însă, (repet!) niciodată nu ți s-a întâmplat sau ți se va întâmpla ceva fără ca tu să vrei asta.



Conștientizează acest adevăr, și trăiește pacea pe care o aduce el în viața ta.
  Pentru orice completări sau curiozități te invit să folosești secțiunea de comentarii de mai jos. De abia aștept să aud părerea ta referitor la ceea ce ai citit.
Cu drag,
  Cosmin Constantin-Cîmpanu

                                                                                        Cu Lumină în Pace și Iubire !  

Sursa :  fiimplinit.ro
http://astrodeva.wordpress.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************