miercuri, 9 aprilie 2014

S.N. Lazarev - Schimbarea Lor Începe Cu Schimbarea Ta

   S.N. Lazarev este un binecunoscut terapeut de origine rusă, a cărui serie de volume “Diagnosticarea Karmei” a fost rezultatul unei lungi perioade de cercetare și terapie, a numeroase seminarii susținute în toate colțurile lumii. Lazarev împărtășește din experientele sale și ale pacienților săi, și concluziile la care a ajuns mai apoi. El a încercat atunci să identifice cauzele bolilor și a alcătuit un sistem propriu de diagnosticare pe care l-a îmbunătățit de-a lungul carierei.
  Dotat cu niște calități ieșite din comun, S.N. Lazarev a început încă din tinerețe să practice, cu rezultate foarte bune, masajul bioenergetic. Parapsihologia și medicina neconvențională deveniseră o adevărată modă în Rusia anilor ´70, căreia nu i s-a sustras nici autorul cărții de față. Au apărut într-un timp relativ scurt, foarte mulți bioenergoterapeuți care la prima vedere, făceau adevărate minuni. S.N. Lazarev s-a detașat însă de toți acești vindecători printr-un sistem original de abordare a metodelor medicinii neconvenționale şi prin crearea unei teorii proprii privind utilizarea bioenergiei în terapie. Este vorba de fapt, nu doar de o simplă teorie ci de o descoperire senzațională, cunoscută deja pe tot mapamondul şi care ar putea revoluționa întreaga concepție contemporană asupra diagnosticării și tratării bolilor. 
   Aplicând „masajul” bioenergetic în tratarea pacienților săi, S.N. Lazarev a observat că boala de fapt nu se vindecă, ci migrează de la un organ la altul, lucru dovedit și în cazul metodelor convenționale de tratament la care recurge medicina contemporană „oficială”. De pildă, un pacient vindecat de ulcer gastric revine după aproximativ două luni cu o serioasă afecțiune renală, iar la șase săptămâni după vindecarea acesteia, pacientul se îmbolnăvește de plămâni... Asemenea cazuri, întâlnite cu sutele în practica sa, îl duc pe S.N.Lazarev la concluzia că, acționându-se asupra bolii, se acționează doar asupra efectului, cauza rămânând, în continuare, neschimbată. Lazarev meditează îndelung la acest fenomen, studiază cu seriozitate textele medicale și filozofice ale Orientului antic, pentru a ajunge în cele din urmă la conceptul de karmă. Karma, noțiune preluată din filosofia orientală și identificată de multe ori cu destinul, reprezintă în viziunea lui S.N.Lazarev, „un mecanism de răsplătire a faptelor pământești”. Cunoscând acest mecanism, (iar scopul cărții acesta este), omul își poate ameliora starea de sănătate, dar și destinul.
 


 

S.N. Lazarev  împărtășește din experientele sale și ale pacienților săi, și concluziile la care a ajuns mai apoi. El a încercat atunci să identifice cauzele bolilor și a alcătuit un sistem propriu de diagnosticare pe care l-a îmbunătățit de-a lungul carierei.   Vizionare Plăcută ! . . . LinkTuPCVideo

Cu Lumină în Pace și Iubire !

Sursa : http://dincolo-de-limite.blogspot.com.es/2011/01/sn-lazarev-schimbarea-celorlalti-incepe.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************