vineri, 4 aprilie 2014

CUNOAȘTEREA VINE DIN INTERIOR

                      ♥ ♥ ♥                  “Susțin venirea stelarilor
   Cunoașterea noastră vine direct din sufletul nostru și este o reflectare directă a înțelepciunii sufletului nostru  dobândita de-a lungul vieții .
    Momentul prezent scoate la suprafață toate cunoștințele acumulate de sufletul nostru de-a lungul timpului, viitorul va fi clădit de noi toți din toată aceasta înțelepciune și cunoaștere care o deținem în interior. Călătoria sufletului devine o călătorie conștientă, Sinele nu mai traiește în trecut, el se focalizează pe timpul Acum creând ceea ce el are nevoie ca să evolueze.

Tot ce aveti in jurul vostru va ajuta sa faceti pasi evolutivi,sunt multe lectii care va dau acele lucruri care la randul lor va fac sa devenit mai constienti de voi si de viata pe care o traiti.Priviti in jurul vostru,acolo aveti exemple fara numar de oameni care nu sunt constienti de viata lor.Asta doriti pentru voi? Ati fost fericiti cand erati ca ei? Mai doriti o viata ca a lor? Sunt multe intrebari pe care voi trebuie sa vi le puneti,raspunsul lor va da claritate in deciziile pe care trebuie sa le luati.Priviti bine in jur,lumea merge stramb,stiti bine asta,viata voastra poate avea alt curs daca iesiti de pe acel drum stramb si plin de gropi.Nu va va fi usor sa faceti asta daca sunteti legati strans de dogme sau invataturi,dar faceti un lucru pentru voi,doar priviti in jurul vostru , acolo aveti raspunsul clar a ceea ce trebuie sa faceti.Poate unii dintre voi nu sunteti inca pregatiti sa pasiti pe alt drum,alegerea va apartine,dar cei care doresc alt drum au peisajul sinistru al adormitului in fata lor,alegerea este la voi.


Energiile cu care va hraniti acum trebuie sa va ajute sa va largiti perceptiile,o vor face daca voi le veti lasa sa se integreze in voi.Drumul vostru viitor nu va va fi indicat din extern,ci din inima voastra pentru ca acolo sta indicatorul de cale de care voi aveti nevoie.

Focalizati-va intentiile pe ceva ce va doriti,tineti de acele intentii mereu,nu lasati indoila sa intre in voi,nici frica ca nu veti reusi,fiti mereu fermi in decizii,doar asa creati ceea ce voi va doriti.Cereti asistenta daca simtiti ca aveti nevoie,Dumnezeu si Ingerii vostri protectori va vor trimite toate raspunsurile de care voi aveti nevoie.

Namaste!



Maria


                                           ♥ ♥ ♥

                                        ♥ ♥ ♥

In fiecare seara la ora 21:00 ora Romaniei va astept sa va alaturati rugaciunilor  care le vom  face  pentru Romania si planeta.Ne vom ruga in intervalul 21:00-21:30,in acest timp pret de cateva minute va rog sa vizualizati cum voi sunteti un pilon de lumina care face conexiunea cu grila planetara si inima planetei,astfel vom activa grila de deasupra Romaniei transmitand energia noastra in acea zona.


  Sursa : http://inspatelescenei2012.blogspot.com.es/2014/03/cunoasterea-vine-din-interior.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************