vineri, 18 octombrie 2013

Vizitatorul (1997) Română Episodul 4 : Amintește-ți

  În urmă cu 50 de ani, Adam MacArthur (pilot al marinei americane), dispare în Triunghiul Bermudelor. Întors acum cu o navă spațială, venind de nicăieri, Adam încearcă să-și ducă la bun sfârșit misiunea de a salva planeta și locuitorii ei de la autodistrugere.
     Rămas la fel de tânăr ca în momentul dispariției, Adam folosește o serie de abilități, deblocate de către extratereștrii, călătorind pe teritoriul Statelor Unite ajutând oameni, dându-ne ocazia să vedem și să înțelegem din cele 13 episoade, cât durează serialul, numeroase aspecte, relații și convingeri existente în ziua de azi; diferite și controversate opinii și convingeri din viața zilnică cotidiană.
    Considerat un pericol, de către agențiile de securitate guvernamentale americane, este urmărit, arestat, interogat, suspectat de multe și diferite posibile acte împotriva statului și a națiunii. Adam își continuă  misiunea, trecând prin multe și diferite situații; ce ne dau ocazia și posibilitatea de a ne pune în pielea diferitelor personaje din serial, pentru a ne întreba, chestiona, analiza și chiar confirma unele păreri ce nu le-am înțeles prea bine până acum.      Vizionare plăcută !

Filmul a fost șters de pe Server, va fi repostat în 2017 ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu