sâmbătă, 10 august 2013

BASHAR - Deplasare Prin Infinit

"Când vibrezi aproape de viteza luminii, pe măsură ce te potrivești pe frecvența realității tale, vei deveni realitatea însăși.
Sau – cum am spus – ascensiunea și accelerarea înseamnă simplu conștientizarea faptului că de fapt EȘTI REALITATEA în care ai crezut anterior că existai, că EȘTI DIMENSIUNEA REALITĂȚII în care ai crezut anterior că existai.
Filmul a fost șters de pe Server, când pot îl voi sui în altă parte.

 Prima Parte

  Va exista o diferenta din ce in ce mai mica intre tine si realitatea insasi. Vei incepe sa intelegi – sa intelegi clar – ca tot ceea ce experimentezi in realitatea ta ESTE O VERSIUNE A TA, este un simbol al tau, este o reflectie a ta. Asta nu invalideaza pe nimeni altcineva, pentru ca toti ceilalti au exact aceeasi experienta – de a vedea totul in realitatea lor ca pe o reflectie a lor insile. Astfel, cand te vei potrivi pe acea frecventa, lucrurile se vor misca impreuna. In acest sens, vei putea la propriu sa muti munti pentru ca vor fi o parte din tine, o extensie a ta.

Partea a 2ª
Vei fi inteles asta, vei fi clarificat asta. Vei intelege ca TU ESTI MUNTELE, ca tu esti copacii, ca tu esti pasarile, ca tu esti albinele."
 

Sursa : fymaaa.blogspot.com.es/ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************