duminică, 2 iunie 2013

Мiracolul apei

 In culturile multor popoare apa e considerata a avea spirit. Savantii au descoperit cea de-a 4 stare a apei : starea de purtator de informatie ceea ce dovedeste ca apa are memorie.
     "Miracolul apei" e un proiect televizat unic in felul sau. E un film documentar despre apa ce prezinta in sine o incercare de a patrunde in proprietatile ascunse ale apei ce nu pot fi explicate cu ajutorul postulatelor din fizica si chimia moderna.
     Apa poate sa primeasca informatie, apa poate sa memoreze informatia si apa poate sa transmita asa informatie ca si gandul si emotia.
    Masaru Emoto, un savant japonez, naturopat, a reusit sa fotografieze emotiile apei - adica schimbarea formei cristalului apei in dependenta de ce emotii sunt generate in prezenta apei. Despre descoperirile lor interesante povestesc si savanti din Austria, Anglia, China, Japonia, Israel, Kazahstan, Rusia, Tibet, USA, etc.
     Omenirea la momentul de fata se afla in pragul redescoperirii fenomenelor si legilor care au indus crearea lumii asa cum este ea. Aceasta deschide noi perspective : programarea apei, tratarea cu ajutorul apei a celor mai grele maladii si chiar programarea conditiilor meteorologice.
    In film au luat parte reprezentanti ai tuturor confesiunilor religioase. Filmul nu declara anumite lucruri ci prezinta fapte reale. A crede sau nu in aceste fapte e dreptul fiecaruia. Dupa vizionarea filmului despre apa, cel mai important e ca apare dorinta de a medita asupra celor expuse despre proprietatile apei mai putin cunoscute.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************