marți, 11 iunie 2013

Seria "Ascensiunea Pământului" (2005)

EARTH RISING SERIES  (2005)
Mind Control: A Brave New World or 
Enhancing Human Performance 

Controlul Minții: O Încântătoare Lume Nouă sau Îmbunătățirea Performanței Umane 

Astăzi vă prezentăm primul episod din seria de documentare ASCENSIUNEA PAMÂNTULUI, care contine 4 episoade. Momentan sunt doar doua traduse, dar speram sa se traduca in continuare.
    Acestea sunt cele 4 episoade ale seriei:

 •  Vol 1 - Mind Control

                               •  Vol 2 - Technologies of the 21st Century

  •  Vol 3 - HAARP: The Update

  •  Vol 4 - Earth Changes: The Ripple EffectAceastă serie de documentare explorează avantajele și dezavantajele tehnologiilor actuale într-un mod foarte bine argumentat și cercetat. Fiind un reporter de investigații și totodată un profesor,  Dr. Nick Begich ne oferă o expunere lucidă , clară , prezentându-ne materiale care ne dau de gândit , incitând astfel la discuții și dezbateri de bun simț.


În episodul de astăzi, Dr. Nick Begich ne prezintă știința reală aflată în spatele controlului minții.  Ne este expusă de asemenea istoria ei academică, militară și în ceea ce privește aplicarea ei în securitate, totodată fiindu-ne prezentat și un fel de workshop (atelier de lucru), foarte documentat și informativ, al dispozitivelor de control al minții disponibile astăzi pentru sănătatea fizică și psihică.


Această prezentare ne oferă informații profunde, demonstrații și ceea ce se află în spatele dezvoltării acestei arii a științe care afectează atât societatea cât și libertățile individului.

Controlul minții prin mijloace externe este acum o realitate, iar îmbunătățirea performanțelor umane sau controlarea rezultatelor omului, va fi provocarea secolului , ridicându-se totodată întrebarea : cât de etică este această știință a controlului minții?"


Vă recomandăm să studiați și următoarele articole :

  1) Control mental la scară planetară ?
 http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2010/03/control-mental-la-scara-planetara.html

2) Controlul mintii 
http://www.info-portal.ro/articol/controlul-mintii/1281/1/0/

3) Invenții pentru controlul mintii umane   http://www.rufon.org/articol/43/inventii-pentru-controlul-mintii-umane.html

4) Controlul Mintii si Cheia Noii Ordini Mondiale  
          http://www.esoterism.ro/ro/controlulmintii.php                                                                                                                                                                                                                                                                       5) Controlul mintii


6) Proiectul MK ULTRA (MK-ULTRA sau MKULTRA) …

http://saccsiv.wordpress.com/2010/03/21/proiectul-mk-ultra-mk-ultra-sau-mkultra/


SERIA " Ascensiunea Pamntului" - Vol. 1 Mind Control (de Dr Nick Begich)Tehnologiile care ne vor transforma viata avanseaza foarte rapid, dar aceasta dezvoltare are si multe semne de intrebare in ceea ce priveste intimitatea noastra, siguranta si folosirea lor  corecta. Strategii militari si altii incerca sa se foloseasca de aceste descoperiri pentru a crea o societate mai usor controlabila, ignorandu-se astfel partea pozitiva a acestor noi dispozitive. 
Filmul de astazi ne prezinta unele noutati legate de tehnologia HAARP, telefoanele celulare, intimitate, sonare subacvatice si alte arii ale tehnologiei. Provocarile pe care aceste noi tehnologii le ridica vor contura natura libertatii, prin modalitati care nu au fost niciodata imaginate in trecut. Sistemele s-au dezvoltat, ceea ce va avea un efect pe termen lung, asupra mediului inconjurator, a sanatatii umane si orientarea oamenilor liberi.  

SERIA " Ascensiunea Pamntului" - Vol. 2 Tehnologiile In Secolul 21 (de Dr Nick Begich)Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ... , multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Ultima actualizare linkuri căzute: 24.07.2017 *