duminică, 19 mai 2013

Trezirea Inimii (Universul Sacru 2013)

Noul film de la HeartMath ne ofera o perspectiva clara si profunda asupra rolului vital al inimii in Viata de zi cu zi si cum energia personala ne influenteaza relatiile cu ceialalti si deasemenea afecteaza constiinta globala.
Ni se arata prin animatii deosebit de frumoase si clare partea nevazuta, neconstientizata (de majoritatea oamenilor) a interactiunilor cu noi si ceilalti - indiferent ca o percepem sau nu - energia noastra exista si influenteaza tot ceea ce ne inconjoara.

Tu cum interactionezi cu oamenii zi de zi ?

Noi, cei de la Universul Sacru va recomandam o cale de a-ti ReAminti cum sa traiesti din inima printr-un proces sigur, foarte accelerat de 4 zile intensive numit de noi MerKaBa Inimii (nume orginial Awakening The Illuminated Heart). Mai multe informatii gasiti pe www.universulsacru.ro/merkaba.html


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************