miercuri, 29 mai 2013

Scopul Vieții





Folosind și câteva metafore spirituale, iată câteva răspunsuri posibile :

- Te-ai născut ca să înveți, să te descoperi, să decizi, să experimentezi, să trăiești, să crești fizic, mental, emoțional, spiritual, material, să dăruiești și să lași ceva bun în urma ta.

- Trăiești ca să experimentezi iubirea, fericirea, acceptarea.
- Trăiești ca să experimentezi puterea creativității în viața ta. Sunt lucruri pe care  numai tu le poți face pentru binele oamenilor și al societății. Nimeni nu este ca tine, deci tu ai o responsabilitate pentru viață.
- Trăiești ca să fi om cu un spirit nou, într-o lume care se învechește și să fi un om cu o viziune frumoasă de viață când alții o urâțesc. - Trăiești ca să îți cunoști vocația, să îți dezvolți talentele, să le exprimi pentru fericirea ta și a celor din jurul tău și din generația ta.
- Ai fost programat să reușești ceea ce îți propui și să devii biruitor, un campion în domeniul tău, în ceea ce ești tu însuți.
- Spiritual vorbind, ai fost creat să fi ca un pom sădit lângă ape, a cărui viață nu este ofilită, nu este bolnavă, nu este neroditoare.
- Ai fost creat ca să te bucuri și de această scurtă călătorie pe acest Pământ alături de familie, prieteni, colaboratori, parteneri, amici, chiar dușmani, vecini, animale, plante, soare, natura, etc.

- Tot ce poate ieși bun din tine trebuie să fie pe pământ datorită ție, în timpul vieții tale.
- Trăiești ca să fi binecuvântat, să dăruiești (necondiționat) mai departe ceea ce viața și Dumnezeu te-a învățat și ți-a dăruit. (Iubire, afecțiune, înțelepciune, timp, împărtășirea experienței tale de viață celor care au nevoie de un exemplu, de ajutor, de încurajare, etc.)

- Ai potențial. In plan spiritual, profesional, relațional poți să fi creativ, inventiv, productiv și să ai succes. Tot ce începi trebuie să duci la bun sfârșit și nimeni să nu aibă de suferit. Tu poți deveni, (prin credință) persoana de care societatea are nevoie și pe care Dumnezeu o va folosi pentru a contribui la progresul ei și de a ajuta oamenii de pe strada, satul, orașul sau țara în care tu locuiești.
- Cu cât cunoști mai mult iubirea și scopul divin pentru tine, cu atât mai mult devii frumos și bogat la suflet și cu cât te cunoști mai bine pe tine însuți, cu atât mai mult poți acționa în direcția corectă pentru viața ta. Împărăția divină începe în inima ta iar tu ești administratorul. Scopul vieții tale este deci în mâinile tale.
Sursa :  blogul IEŞIREA DIN MATRIX : www.fymaaa.blogspot.com
 si   http://viatainmainiletale.blogspot.com.es/p/fiinta-umana.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************