duminică, 19 mai 2013

O Viata_One Life (2011)

  În prezent pe Pământ există aproximativ 5 milioane de specii diferite, fiecare cu propriul mod de viaţă. În deşertul de gheaţă din Antarctica, focile îşi nasc puii chiar dacă temperatura scade la minus 20 de grade Celsius şi vântul bate cu peste 100 km/h, motivul fiind unul foarte întemeiat : nici un prădător nu se încumetă în această mare îngheţată. În Japonia, maimuţele de zăpadă şi-au adaptat traiul în apropierea unui munte vulcanic, profitând de multitudinea de izvoare termale care împanzesc zona, petrecând iernile în apa care are 37 de grade Celsius. În Costa Rica, o broască de mărimea unei unghii umane, îşi ia mormolocii eclozaţi în spate şi îi urcă într-o plantă specială unde îi hrăneşte cu proprile ouă nefertilizate. Fie că este vorba despre gorilele din Congo, elefanţii din Kenya, furnicile din Argentina, vulturii din Ethiopia sau alte vieţuitoare din aer, apă sau de pe uscat, toate acestea au un mod aparte de a se hrăni şi de a-şi creşte puii.
Acest film documentar se axează pe evolutia ciclică a unor animale, de la naştere până cand vor ajunge si ei la randul lor parinti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************