joi, 16 mai 2013

David Wilcock: Investigații revelatoare asupra câmpului conștiinței

Prezentarea cartii: Investigatii revelatoare asupra campului constiintei ( The Source Field Investigations)
/David Wilcock combina stiinta cu misticismul si arata in investigatiile sale, facute in timpul a trei decenii, ca exista un camp sursa, care creeaza, uneste, si mentine totul in univers.
El ne arata ca viitorul omenirii este minunat si glorios, si ca a venit timpul pentru a ne intreba, cine suntem noi cu adevarat, si raspunsul lui ar fi; "FIINTE DIVINE".

"O examinare provocatoare a profetiilor antice si cum par ele sa se puna in rand cu ultimele descoperiri din fizica cuantica, si intrebarea, daca ambele domenii indica o noua era a constiintei."

Wilcock conclude ca vechii egipteni, mayasii, hindusii, si altii, au lasat indicatii, care ar putea releva secretul anului 2012, si ca data insasi nu indica un eveniment apocaliptic, ci inceputul unei ere noi, inaugurand o inalta stare de constiinta"

"Wilcock demonstreaza ca aceasta tranzitie va fi ghidata de un camp viu de energie, si ca acest camp, pe care el il numeste "campul sursa", este baza fundamentala a spatiului, timpului, energiei, materiei si biologiei, si ar putea fi cristalizarea unei constiinte unite si simbiotice, in care toti vom putea patrunde."

Autorul furnizeaza o gama larga de dovezi, care confirma aceasta afirmatie, citand o duzina de studii stiintifice si martori de baza, si se scufunda in legaturile mistice intre ADN, energie si lumina..."

"Multe din informatiile date de Wilcock sunt de ultima ora: de ex. ideea ca principiul holografic se potriveste cu notiunea, ca timpul, de fapt, exista in 3 dimensiuni..."

"In esenta, teoriile lui Wilcock se sprijina pe ideea, ca omenirea poate sa intampine aceasta era de transcendere, prin exprimarea reciproca a iubirii si bunatatii - un efort merituos, indiferent de crezurile fiecaruia fata de 2012".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************