miercuri, 22 mai 2013

Andreas Moritz - Curatarea ficatului si a vezicii biliare

Dacă aveţi peste 30 de ani, fiecare celulă a corpului dvs. are nevoie ca de aer să eliminaţi pietrele din
ficat şi fiere, pe care un ecograf nu le vede, iar o analiză a sângelui nu le arată.
Ficatul este cea mai mare glandă din corp. Fiind responsabil pentru sute de funcţii diferite, este şi cel mai complex şi activ organ din corp. Deoarece ficatul este însărcinat cu procesarea, transformarea, distribuirea şi menţinerea aprovizionării corpului cu „combustibil" vital, orice interferează cu aceste funcţii trebuie să aibă un impact serios, nociv, asupra sănătăţii ficatului şi a corpului ca întreg. Cea mai puternică interferenţă provine de la prezenţa calculilor biliari. 

Pietrele la ficat, un risc major pentru sănătate
Testele clinice standard nu dezvăluie aproape niciodată apariţia calculilor biliari la ficat. Doar câteva dintre universităţile cu cea mai avansată cercetare, precum John Hopkins University, descriu şi ilustrează aceste pietre la ficat în literatura lor de specialitate sau pe paginile lor de internet. Cercetătorii se referă la ele ca la „calculi biliari intrahepatici". Prin înţelegerea modului în care calculii biliari contribuie la apariţia aproape a oricărui tip de boală şi prin efectuarea unor paşi simpli pentru a-i îndepărta, veţi fi responsabil de refacerea propriei dvs. sănătăţi şi vitalităţi, permanent. Ficatul are un control direct asupra creşterii şi funcţionării fiecărei celule din corp. Orice tip de disfuncţionalitate, deficienţă sau formă de creştere anormală a celulelor se datorează în mare parte activităţii slabe a ficatului. Chiar şi atunci când şi-a pierdut până la 60% din eficienţa proprie, extraordinara structură a ficatului îi permite acestuia să funcţioneze. Cel puţin aşa arată valorile normale ale sângelui. Oricât de înşelător ar fi acest aspect pentru pacient şi doctorul său, originea majorităţii bolilor poate fi uşor detectată la ficat.
Prin decongestionarea canalelor ficatului şi ale vezicii biliare, cele 60 până la 100 de miliarde de celule ale corpului vor putea să „respire” mai mult oxigen, să primească o cantitate mare de substanţe nutritive, să elimine în mod eficient produsele reziduale metabolice şi să menţină legături de comunicare perfectă cu sistemul nervos, sistemul endocrin şi cu toate celelalte părţi ale corpului. Aproape fiecare pacient suferind de o boală cronică are o cantitate excesivă de calculi biliari la ficat. Un medic poate cu uşurinţă confirma aceasta prin recomandarea pacientului bolnav să efectueze o detoxifiere a ficatului.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************